Zeg eens eerlijk, hoe goed is jouw profielfoto op LinkedIn of anders social media zoals Facebook bijvoorbeeld? Onderzoek leert dat een matige profielfoto je succes ondermijnt op social media zoals bijvoorbeeld LinkedIn.

Als fotograaf van eenprofielfoto.nl maak ik op professionele wijze portretfoto’s en profielfoto’s voor zowel zakelijk en privé gebruik.

maxphotography_linkedinfacebook

In bijvoorbeeld het geval van een zakelijke profielfoto zijn er 3 belangrijke succes factoren waar op je moet letten.

De profielfoto moet toegankelijk zijn, prettig zijn om naar te kijken en zelfvertrouwen uitstralen. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw profielfoto’s hieraan voldoen.


profielfoto_uitgebreid1

Gedurende de uitgebreide profielfoto sessie zal ik jou begeleiden en van praktische tips voorzien. Samen gaan we aan de slag met jouw looks, mimiek / expressie en houding. Het resultaat is tijdens de opnames direct op een scherm te volgen.

Tijdens een uitgebreide profielfoto opname is er voldoende tijd om verschillende kledingwissels toe te passen, poses te proberen en achtergronden te wisselen.


 

makeup2

Voor vrouwen adviseer om voorafgaand aan de opname sessie gebruik te maken van de diensten van onze visagiste, zij verzorgt een mooie basis visagie passend voor profielfoto opnames. De extra kosten hiervoor bedragen € 30,00 en kan wanneer je hiervan gebruik wil maken worden aangegeven bij het maken van de afspraak.

Er worden voldoende foto’s gemaakt om tot een mooie verscheidenheid in beeldmateriaal te komen. De door jou geselecteerde profielfoto worden na-bewerkt en zullen daarna geschikt en gebruiksklaar zijn voor tal van social media toepassingen maar ook voor hoge resolutie toepassingen als drukwerk. Een uitgebreide profielfoto opname sessie biedt dit allemaal.

En mocht je na een uitgebreide profielfoto opname binnen 2 jaar terugkomen voor een update van je profielfoto dan krijg je van mij 35% op je gekozen arrangement.

met-vriendelijkegroet

Een uitgebreide profielfoto opname is er vanaf € 249,00*
* – Prijs geldt voor opname in fotostudio Wilp