Bij een uitgebreide profielfoto opname is er voldoende tijd om een diversiteit aan foto’s te maken. Denk hierbij aan foto’s met verschillende kledingstukken maar ook toepassingen. Zoals bijvoorbeeld voor LinkedIn, je Company-website alsmede voor je column in het vakblad waar je voor schrijft. Maar ook bij uitingen op socialmedia kan je er voor kiezen om meerdere beeltenissen te hanteren. Bij de uitgebreide profielfoto opname maak we genoeg opnames om het mogelijk te maken.

Zeg eens eerlijk, hoe goed is jouw profielfoto op LinkedIn of anders social media zoals Facebook bijvoorbeeld? Onderzoek leert dat een matige profielfoto je succes ondermijnt op social media zoals bijvoorbeeld LinkedIn.

 

In bijvoorbeeld het geval van een zakelijke profielfoto zijn er 3 belangrijke succes factoren waar op je moet letten.

De profielfoto moet toegankelijk zijn, prettig zijn om naar te kijken en zelfvertrouwen uitstralen. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw profielfoto’s hieraan voldoen.

Vrouwen adviseer ik om voorafgaand aan de opname sessie gebruik te maken van de diensten van onze visagiste, zij verzorgt een mooie basis visagie passend voor profielfoto opnames. De extra kosten hiervoor bedragen € 37,50 en kan wanneer je hiervan gebruik wil maken worden aangegeven bij het maken van de afspraak.

r worden voldoende foto’s gemaakt om tot een mooie verscheidenheid in beeldmateriaal te komen. De door jou geselecteerde profielfoto worden na-bewerkt en zullen daarna geschikt en gebruiksklaar zijn voor tal van social media toepassingen maar ook voor hoge resolutie toepassingen als drukwerk. Een uitgebreide profielfoto opname sessie biedt dit allemaal.

En mocht je na een uitgebreide profielfoto opname binnen 2 jaar terugkomen voor een update van je profielfoto dan krijg je van mij 35% op je gekozen arrangement.

Boek nu je profielfoto opname sessie

Een uitgebreide profielfoto sessie boek je vanaf €249,95 ( studio Wilp )
BOEK NU!