Welkom!
Leuk dat je geïnteresseerd bent, in mijn achtergrond, werkwijze en het belang van een professionele profielfoto.
Al meer dan 35 jaar bezig met en gefascineerd door fotografie, opgegroeid in de tijd van rolletjes en donkere kamers, inmiddels digitaal en als een vis in het water in de wereld van digitale beeldbewerking. Als onderdeel van MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA is eenprofielfoto.nl gespecialiseerd in het maken van portret en profielfoto’s.
Als profielfoto-fotograaf ben ik dagelijks bezig met mensen en het vastleggen van hen op de foto, honderden mensen heb ik inmiddels mogen vereeuwigen op een profielfoto. Dit alles voor de meest uiteenlopende doeleinden en gebruik. Professionele profielfoto’s worden er jaarlijks door mij vastgelegd, in mijn studio, op locatie bij (zzp) klanten en bedrijven, tijdens (bedrijfs) evenementen en allerlei variaties van genoemde zaken.
Door de toename van online aanwezigheid van mensen, is de vraag naar representatieve beeltenissen voor online gebruik in de laatste jaren enorm toegenomen. 
Het is geenszins een kwestie van ijdelheid meer dat je mooie en passende foto’s laat maken. Het is een onderdeel van je eigen professionaliteit, de tijd van een eenvoudige vakantiefoto of selfie voor zakelijk gebruik is voorbij.
Voor een zakelijk netwerk als LinkedIn kiest men een andere presentatie dan voor bijvoorbeeld een relatie-site. De eerste indruk telt, zowel bij een cv als op social media, en dan vormt een goede profielfoto een stevige basis. Twitter, Facebook en vele andere apps stellen je in de gelegenheid een profielfoto te plaatsen. Ga hier bewust mee om en bedenk goed welke indruk je maakt met jouw profielfoto. Vanwege het grote aantal verschillende gebruiksmogelijkheden voor een profielfoto, is een duidelijke afstemming van belang. Tijdens een kennismaking voorafgaand aan de profielfoto opnamesessie stemmen we dit dit onder andere samen af.
Een goede profielfoto is naast fotografische kennis vooraal een kwestie van een prettige samenwerking tussen de klant en een deskundige profielfoto-fotograaf. Ik coach en begeleid je op een rustige wijze naar een optimaal resultaat.
Ik maak graag verder kennis met jou!
Met vriendelijke groet,
Marc Chen