Het kiezen van de juiste profielfoto

De profielfoto is vaak het eerste waar je naar kijkt op een datingsite. Is de foto aansprekend, welke indruk krijg ik van de persoon? De eerste indruk is zowel in het dagelijkse leven maar misschien nog wel meer online ontzettend belangrijk.

Jouw profielfoto geeft jouw profiel een uitstraling en die wil je natuurlijk zo goed mogelijk hebben. Het kiezen van een juist profielfoto is belangrijk en eigenlijk ook best lastig. Waar moet je voor de juiste profielfoto op letten? Ik help je er graag mee!

Jezelf zijn

Wanneer jij je anders voordoet op de profielfoto, dan dat je in werkelijkheid bent, dan zal dit tijdens een eerste afspraak zeker opvallen. Het is belangrijk om jezelf te zijn op de profielfoto. Je wilt dat je leuk gevonden wordt om wie je bent en niet voor wie jij je voordoet. Zorg daarom altijd voor een recente profielfoto die jou goed weergeeft.

Duidelijk op de foto

maxphotography_1

Kies voor een duidelijke profielfoto, jij bent immers degene waar het om gaat. Profielfoto’s waarbij je gezicht niet goed zichtbaar zijn vallen af, een glas of hand voor je gezicht verbergt een hoop.

Een profielfoto van je voorzijde met duidelijk je je gezicht is het meest passend. Beetje schuin maakt het veelal speelser en op de juiste wijze jou ook aantrekkelijker. Kortom presenteer je op de juiste manier, samen komen we tot een prima resultaat!

Open op de foto

Vrolijke mensen worden aantrekkelijker gevonden, dan mensen die serieus of zelfs chagrijnig op de profielfoto staan. Laat je glimlach zien, het zorgt ervoor dat je een open gezicht krijgt en toegankelijk wordt. Dagelijks ben ik met profielfoto’s bezig en elke keer wordt het me bevestigd dat een open gezicht straalt!

Met de juiste profielfoto die dicht bij jezelf staat en de juiste uitstraling heeft laat je zien dat je een leuk en aardig persoon bent, een persoon die je graag beter leert kennen.

Niet té

Een foto plaatsen waarbij je heel actief / stoer bezig bent op het water, terwijl je er niet van houdt wekt snel de verkeerde indruk. Blijf dicht bij jezelf. Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie / date zal een profielfoto met een te grote decolleté niet passend zijn, Het kan namelijk toch de verkeerde indruk achterlaten. Samen neem ik graag je wensen door en geef ik graag tips.

 

eenprofielfoto_bannerdatingsites

Aarzel niet om contact op te nemen en een afspraak te maken. contact

met-vriendelijkegroet